Door mijn opleiding aan de M.T.S. voor Mode en kleding te Amsterdam is er een goede basis gelegd om alles te kunnen maken wat er in mijn fantasie ontstaat.

Dat gebeurd in mijn atelier op zolder in Assendelft.

Tot dusver werk ik alleen en word ik regelmatig bijgestaan door stagiaires en een aantal vrijwilligers, sommigen met afstand tot de arbeidsmarkt. In dit kleine team staat het welzijn van elke persoon centraal en is er ruimte om op zoek te gaan naar waar een ieders talent ligt en waar iemands hart sneller van gaat kloppen. Mijn missie is van de wereld een mooiere plaats te maken en dat wil ik voor elkaar krijgen door uit te groeien naar een circulair atelier, hopelijk in combinatie met een naaicafé. #durf te dromen 😉

Inmiddels heeft AsLin een vaste klantenkring opgebouwd uit de kunst- en cultuursector en maken wij regelmatig tassen voor het Zaans museum, Filmtheater de Fabriek, Teylers Museum en archeologisch museum Huis van Hilde.

Daarnaast worden veel festival banners uit de Zaanstreek en de omgeving van Amsterdam verwerkt tot tas, schort, mand, poef of bokszak en verkocht in de webshop. Denk aan festivals als Babbels Live, Mystic Garden en Pride Amsterdam. 

De blik lipjes verzamel ik tijdens mijn parttime baan als stewardess. De techniek van het haken met de blik lipjes ben ik op één van mijn reizen tegengekomen. En toen ik aan boord realiseerde hoeveel afval er wordt geproduceerd, ben ik fanatiek afval gaan scheiden en lipjes gaan sparen. Met mijn fanatisme steek ik mijn collega’s aan hetzelfde te doen. 

In de zomerperiode vind je ons regelmatig op diverse kunst- en cultuur markten waar je de banner producten live kan komen aanschouwen, uitproberen en wellicht ben je daarna verkocht!

Houd voor deze informatie vooral onze socials in de gaten!

Naast het circulaire atelier geef ik mijn passie en kennis graag door. Dat doe ik door het verzorgen van naailessen en door het opleiden van stagiaires. AsLin is namelijk ook een geaccrediteerd leerbedrijf.

Leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop en mocht je:

  • Een vraag hebben over een product
  • Op zoek zijn naar een leuke stage plek
  • Op zoek zijn naar een leuke dagbesteding in de vorm van een vrijwilliger
  • Interesse hebben in een mogelijke samenwerking
  • Mooie banners hebben die verwerkt kunnen worden
  • Op zoek zijn naar naailessen in privé of groepsverband
  • Of elke andere vraag

 

Neem dan vooral contact op!